Coca-Cola krymper

Lanserer mindre brusbokser for at du skal få i deg færre kalorier.

Coca-Cola vil hjelpe forbrukerne å kontrollere kaloriinntaket sitt, og lanserer små bokser med drikke som inneholder 90 kcal. Foto: Montasje: Science Photo Library, Cocacola.no, Colourbox.com
Coca-Cola vil hjelpe forbrukerne å kontrollere kaloriinntaket sitt, og lanserer små bokser med drikke som inneholder 90 kcal. Foto: Montasje: Science Photo Library, Cocacola.no, Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har det seg jo slik at det er ditt ansvar hva du putter i munnen, og hvor mye. Det er kun du som har fullstendig kontroll (eller ikke-kontroll?!) over kaloriinntaket ditt.

Men heldigvis er det mange aktører der ute som ønsker å hjelpe deg å leve sunt og begrense kalorinntaket. Her snakker vi om alle mulige light-produkter og matvarer med redusert fett og mindre tilsatt sukker. Og i kiosker hvor det selges pølser, muffins og boller finnes det stort sett alltid langt sunnere alternativer, som salat, smoothie, frukt og grønnsaker.

Nå vil også Coca-Cola hjelpe forbrukerne med å kontrollere kaloriinntaket sitt, og skal lansere små bokser med drikke som inneholder 90 kilokalorier (kcal), melder Reuters. En halvliter Coca-Cola inneholder over dobbelt så mange kcal.

LES OGSÅ: Her er den hemmelige cola-oppskriften

- Forskning viser at kalorier spiller en rolle når man prøver å gå ned i vekt eller opprettholde vekten. Med disse småboksene med 90 kalorier kan forbrukerne som elsker Coca-Cola kontrollere vekten samtidig som de får lov til å ta seg noen slurker med drikken de elsker, sier Dr. Rhona Applebaum i Coca-Cola Company, ifølge CSnews. com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer