Änglamark hjertesalat

Coop etterlyser salatkunde

Mistenker salmonella i hjertesalat fra Spania. Produktet ble kjøpt på Coop Extra i St. Halvards gate i Oslo mandag denne uka.

SALMONELLAMISTANKE: Coop har klart å spore opp syv av de åtte som kjøpte Änglamark hjertesalat før salget ble stanset. Foto: Coop
SALMONELLAMISTANKE: Coop har klart å spore opp syv av de åtte som kjøpte Änglamark hjertesalat før salget ble stanset. Foto: Coop Vis mer
Publisert

Coop tilbakekaller hjertesalat av merket Coop Änglamark pakket 1. februar. Årsaken er mistanker om salmonella, opplyser selskapet i en pressemelding.

Åtte kunder rakk å kjøpe produktet før Coop stanset salget, syv av disse har butikken lyktes med å spore opp.

– Men vi har ikke klart å spore opp den siste kunden. Vedkommende kjøpte produktet på Extra St. Halvardsgate kl 11:10 i dag mandag, forteller kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge i en pressemelding.

ADVARER: Bær fra frysedisken kan føre til flere sykdommer. Video: Berit B. Njarga. Klipp og reporter: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

Hjertesalat fra Spania

Selskapet skriver i pressemeldingen at det var i forbindelse med en en rutinekontroll at mistanken ble avdekket.

– Kundene våre skal stole på at det de handler hos Coop skal være trygt, derfor besluttet vi umiddelbart å trekke partiet fra våre butikker i påvente av endelig testresultat. Vi ønsker å nå den siste kunden som kjøpte dette produktet, slik at vedkommende ikke spiser den økologiske hjertesalaten, men kommer tilbake til butikken og får pengene tilbake, avslutter Kristiansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer