Coop tilbakekaller paprika

Tilbakekalles på grunn av for høye verdier av plantevernmidler.

TILBAKEKALLES: Coop tilbakekaller et parti med gul og grønn paprika etter funn av for høye verdier av plantevernmidler. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix
TILBAKEKALLES: Coop tilbakekaller et parti med gul og grønn paprika etter funn av for høye verdier av plantevernmidler. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coop kaller tilbake et parti med gul og grønn paprika i løsvekt etter at det er funnet for høye verdier av plantevernmidler i produktene. Funnet ble gjort i en rutinekontroll og de aktuelle produktene er nå fjernet fra butikkene, skriver Coop i en pressemelding.

Produktene det gjelder er solgt fra 12. august.

Paprikaen det er snakk om er solgt til butikker i sju av Norges elleve fylker:

  • Innlandet
  • Oslo
  • Viken
  • Vestfold og Telemark
  • Trøndelag
  • Nordland
  • Møre og Romsdal

Dersom du har et produkt som er omfattet av tilbakekallingen liggende, kan du levere den inn og få pengene tilbake:

- Vi oppfordrer kunder som har kjøpt gul eller grønn paprika i løsvekt om å levere produktet tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Usikre på omfanget

Han forteller til Dinside at den aktuelle paprikaen er dyrket i Belgia og at de har kjøpt den av en leverandør i Nederland.

Det er fremdeles usikkert hvor mye det er solgt av denne paprikaen, men at det er snakk om 160 kartonger grønne og 120 kartonger gule paprika som har ankommet til Coops lager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer