CoShopper

CoShopper er nettselskapet som samler potensielle kjøpere til et produkt via Internett. Målet er å oppnå best mulig pris for medlemmene.

Publisert

Antall ansatte: 11

Gjennomsnittsalder: 30-31

ArbeidstidOfte er det en laaang hverdag i CoShopper. Å komme på jobb klokken ni og avslutte klokken 19.00 er ikke uvanlig. Men arbeidstiden er svært fleksibel.

- Jobber en ansatt til sent på natten er det ingen som klager om han eller hun ankommer kontoret sent dagen etterpå.

PermisjonsordningerPermisjon etter loven.

KursingIkke noe problem. Hvis en medarbeider har lyst å gjøre noe som er bra for selskapet så dekker CoShopper kostnadene.

FerieFølger i hovedsak ferieloven. Men at noen tar lengre ferie som følge av ekstremt mye jobbing ellers i året er greit.

- Det viktigste er at jobben blir gjort. Derfor er det fullt mulig å bare reise på timen - forutsatt at den ansatte tar med seg den bærbare PC´en og gjør jobben på oppholdsstedet.

LønnDe fleste har fastlønn. Lønnen er i gjennomsnitt litt lavere enn i tilsvarende jobber i "den gamle jobbverdenen". Opsjonsordninger til alle ansatte gjør allikevel at lønnspotensialet er betydelig bedre.

ArbeidsdelingMye teamjobbing. Som oftest én person som har hovedansvaret for et prosjekt. Men i praksis gjør alle alt - fra tid til annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer