CyberCity kryper til korset!

De siste ukene har vi blitt nedrent av e-post fra forbannede kunder hos CyberCity. Stridens kjerne er forskjellen mellom FastPris og Fast oppkobling. Valgte du feil og surfet for mye, ble du nemlig kastet ut!

CyberCity kryper til korset!
Publisert

Er du en ivrig nettsurfer? Da har du sikkert prøvd vår Surfekalkulator, og oppdaget at CyberCity er en av landets billigste Internettleverandører.

Lav pris er likevel ikke alt, og CyberCity har dessverre klart det alle Internettleverandører frykter, de har gjort kundene sine forbannet. Anti-CyberCity nettsider, og krasse innlegg i ulike diskusjonsgrupper sier sitt.

Hovedgrunnen er at CyberCity ikke har vært flinke nok til å ta forbehold når det gjelder sine internettjenester. Ser vi på CyberCitys egenreklame på deres nettsider er det dessverre forståelig at kundene har blitt rasende over måten de har blitt behandlet på. Dagens dedikerte surfere sitter nemlig svært så mange timer på nettet hver eneste dag, og da virker annonsen på nettsidene deres svært så forlokkende: CyberCity Internet lanserer FastPris i Norge CyberCity Internet går igjen foran, og lanserer FastPris i Norge. Deres kunder kan nå bestille et abonnement, hvor man kan gå på internettet uten å bekymre seg for telefonregningen. Det hele ligger i et månedsabonnement inkludert fri trafikk og minuttforbruk. Ordningen omfatter adgang med en telefonlinje eller en ISDN kanal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer