Har din iPhone 6 Plus «touch disease»?

Da kan du ha krav på billigere reparasjon

Apples nye løsning er ikke gratis, men de mener problemet oppstår fordi du mister telefonen i bakken.

SKJERMTRØBBEL: Apple har endelig kommet på banen med en løsning for iPhone 6 Plus-eiere som har fått såkalt «touch disease». Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix
SKJERMTRØBBEL: Apple har endelig kommet på banen med en løsning for iPhone 6 Plus-eiere som har fått såkalt «touch disease». Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst var det en del skriverier om et iPhone-problem døpt «touch disease».

Flere eiere av iPhone 6 Plus opplevde nemlig at skjermen sluttet å reagere når man trykker på den, og at det oppstod en grå, skurrete linje øverst.

Problemet fikk masse oppmerksomhet i media, blant annet fordi anerkjente iFixit mener å ha dokumentert at det dreier seg om en brikke som løsner av seg selv i telefonen

I tillegg gikk tre amerikanere til «massesøksmål» etter at Apple nektet å reparere iPhone-er med «touch disease» gratis utenfor den ett år lange garantiperioden.

Du må fortsatt betale

Nå har imidlertid Apple satt i gang et verdensomspennende reparasjonsprogram for iPhone 6 Plus-modeller med «touch disease», eller som de selv skriver, «har fått flimring i skjermen og/eller problemer med Multi-Touch».

Selskapet vil imidlertid fortsatt ikke ta hele regningen, men de tilbyr reparasjon for 1,649,75 kroner, for å være nøyaktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer