Dagens dings

MORO: For rundt en hundrings slipper du å krangle med kjæresten om fjernkontrollen. Spørsmålet er om du tør.

BILDE: Gadgetstuff
BILDE: Gadgetstuff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er løsningen nær enten du er lei av kjærestens intense TV-zapping, eller bare vil sikre deg at det blir film og ikke realityshow på TVen i kveld.

Tankegangen til Gadgetstuff passer nok likevel best om du er av den utspekulerte typen.

For den utspekulerte

Med en diskrè bevegelse kan du nemlig jamme signalene fra husets fjernkontroller, slik at TVen låses på akkurat den kanalen du ønsker.

Siden ”jammeren” er såpass liten skal det være lett å skjule at du sperrer for fjernkontrollens signaler. Dermed blir det opp til deg selv om du klarer å holde maska, når din bedre halvdel fortvilet prøver å bytte kanal.

Når du så er ferdig med å se på ditt TV-program er det bare å ”fikse” fjernkontrollen. Tankegangen er da at din kjæreste skal bli så lykkelig over at alt er i orden igjen, at du også får styre kanalvalget resten av kvelden.

Verdt pengene?

Tja. Med en salgssum på 5 pund pluss fraktkostnader må du regne med en totalpris på rundt 100 norske kroner for herligheten.

Og legg merke til at Gadgetstuff ikke sier noe om hva som skjer om du skulle bli avslørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer