Damenes juledrømmer

Vil du glede en dame med D? Da er stikkordene velvære, luksus og skjønnhet.

Publisert
Sist oppdatert

Tenk på det: Det mest sannsynlige er at du i år skal glede en hardt arbeidende hverdagsheltinne. Hennes hverdag står i grell kontrast til livet som skildres på filmlerretet, og i de kulørte ukebladene.

Men nettopp din julegave kan bringe henne ett skritt nærmere drømmen om evig luksus.

En moderne kvinne av i dag tjener sin egen lønn. Og siden hun ikke er i økonomisk nød, er det ikke de myke og fornuftige gavene som frembringer de store gledesutbruddene ved juletreet.

Unntaket er selvsagt hvis hun er av de som i tidsklemma ikke kommer seg i butikkene lenge nok til å skaffe seg strømper uten hull og erstatning for den ti år gamle toalettvesken. Er det denne slags kvinne du skal oppmuntre, holder det å notere slitasjeskader ved hennes nåværende garderobe, og kjøpe inn erstatninger. Du vil få henrykte hvin når hun åpner pakken med en ten-pack med nylonstrømper.

Sikker?

Likevel. Du skal være ganske så sikker i din sak før du gir en kvinne såpass hverdagslige gleder på selveste julaften. Det tryggeste er å satse på at hun er som kvinner flest, og drømmer om et liv i velvære og estetikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer