Dataentusiastens utstyr

- Selv har jeg fire PCer og nok reservedeler til å bygge en til, avslører vår entusiast, som fikk lov til å være anonym.

Publisert
Sist oppdatert

Tendensen er klar: En entusiast kjøper aldri en ferdig PC, men kjøper separate deler og monterer selv. Eget nettverk i huset og stor lagringskapasitet er ett must, og datautstyret må selvsagt være tilknyttet surroundanlegg og projektor.

Amatørene blant oss får trøste seg med at hjelpen er nær. Hvis du ikke vil bygge din egen PC anbefaler vi dataredaksjonens månedlige serie som viser deg de beste PC-tilbudene i 10.000 kroners klassen.

Utstyret til vår entusiast:

- Hoved-PCen som nå er moden for utskifting, er ikke lenger særlig heftig med sin Pentium III-prosessor på 1 GHz. Det mest spennende med maskinen er at den er montert i et rack-kabinett med solide aluminiums-profiler. Hele kabinettet er montert på skinner og skrudd fast under bordet. Det gir meg lett tilgang til innmaten og gjør det enkelt å teste ut nye kort og annet utstyr. PCen fungerer som en skuff som bare trekkes frem fra under bordet. Skinnene er også så lange at det er lett tilgang til kontaktene bak på PCen, forteller dataeksperten entusiastisk.

Stadig utbygging må til

Men helt fornøyd er likevel ikke eksperten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer