Dating etter skilsmissen

Når ett forhold har tatt slutt er det ikke alltid så lett å starte på en ny frisk. Her er date-rådene for deg som vil finne en ny partner etter skilsmissen

Publisert
Sist oppdatert

Dating etter skilsmissenNår ett forhold har tatt slutt er det ikke alltid så lett å starte på en ny frisk. Her er date-rådene for deg som vil finne en ny partner etter skilsmissen

Selv om mange forhold ender med brudd er vel ikke det noen grunn til å ikke prøve på nytt? Men mange opplever at det ikke er så lett som man hadde trodd når man går inn på sjekkemarkedet igjen etter mange år i et forhold.

For det første tar det tid å lære seg kodene i sjekkingens verden. Om du ikke har vært aktiv på lang tid er det slett ikke rart om du føler at ting går litt trått i begynnelsen.

Et annet poeng er at livet rett og slett er annerledes nå. Med barn og tidligere ektefelle i bagasjen kan du ikke oppføre deg akkurat som da du var nitten år gammel.

* Du må vite hva du vilLeter du etter en mulighet til å komme ut av sofaen, eller er det drømmen om den store kjærligheten som driver deg? Om du er ærlig med deg selv vil du lettere kunne finne ut av hva du vil oppnå med å date igjen.

* Er du klar for et nytt forhold?Det er viktig at du har fått nok tid til å fordøye bruddet du nettopp har gått gjennom. Dette er like viktig selv om det var du som bestemte deg for å gjøre slutt på forholdet. Om du ikke har fått tid til å gå gjennom reaksjonene etter bruddet kan det være vanskelig å innlede et nytt forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer