Dating for dummies

Skal du på date i kveld? Her er tipsene som holder samtalen igang og viser deg fra din beste side.

Publisert
Sist oppdatert

Smalltalk har aldri vært noen spesielt norsk idrettsgren. Men om man vil møte og date fagre mennesker av samme eller motsatt kjønn er det nok en fordel å ha snakketøyet i orden.

Noe som bringer oss over på flørtingens regel nummer en: Du skal lytte minst like mye som du snakker. Om du vil unngå å gå alene hjem ikveld skal du stille spørsmål, lytte til svarene, le av vitsene og spørre mer om hva han eller hun liker å snakke om.

Så hva skal du spørre om? Her er fire tips for å få samtalen i gang:

- Reiser du mye?Når vi snakker med fremmede eller ikke fullt så fremmede mennesker liker vi å fremstå som spennende og interessante. De aller fleste synes reising er gøy og liker å fortelle om den siste fotturen i Andesfjellene eller forrige helg i Ystad.

- Har du stor familie?Et uskyldig spørsmål med lav risiko for å slå feil. Om du er en tøff mann som spør om familie og venner viser du også en mykere side av deg selv. Og myk er bra om det ikke går over i gråtkvalte historier om kattunger og barndomsminner.

- Hvor gikk du på skole?Spørsmålet åpner ikke bare for geografiske skildringer men er også en god start på å finne ut mer om skjønnheten. Kanskje viser det seg også at dere har noen felles bekjente? Alt som kan trekkes fram av felles opplevelser eller venner skaper tillit og fellesskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.