De 10 vanligste sex-klagene

Her er de ti vanligste grunnene til at kvinner er misfornøyde på soverommet, med tilhørende råd som hjelper.

Publisert
Sist oppdatert

Et amerikansk nettsted, Fun Online, har undersøkt hva som irriterer kvinner mest når det gjelder sex. Her er de ti vanligste klagene, og hvordan du unngår dem.

1) Etter orgasmen er det slutt
At du er tilfredsstilt betyr ikke at hun er det. Fortsett til hun er fornøyd.

2) Forspill? Hvilket forspill?
Kvinner trenger oppvarming. Du er kanskje klar med en gang, men det er ikke hun. Hvis hun fører hånden din til et spesielt område på kroppen, ta det som et tegn på at du skal konsentrere deg om det området. Sjansene er store for at hun ikke er klar når du tror hun er det. Ta deg bedre tid.

3) Vi kysser bare før sex
Kvinner føler at romantikken er vekk når du bare kysser henne før dere skal ha sex. Trå til når hun minst venter det - mens dere ser på TV eller vaker klær - og ikke prøv å gå videre.

4) Han finner ikke g-punktet
Det er ikke en myte. Bruk tid på å utforske kroppen, og spør henne igjen og igjen om du har funnet det.

5) Vi vil ha sex til forskjellige tider av døgnet
Hun vil kanskje ha sex om natten, og du vil kanskje ha det om morgenen. Noen ganger må du bare bite i det sure eplet og gjøre det når du ikke er 100 prosent tent til å begynne med. Det blir du raskt likevel.

6) Han slikker meg i øret
Trodde du det var opphissende? Ikke rot rundt i ørekanalene. Man har q-tips for sånt.

7) Skittent prat, hele tiden
Det er klart hun vet at du liker å snakke skittent, og du vet godt hvordan man gjør det - men ikke hele tiden. Noen ganger vil hun ha sex i stillhet, eller med stønning som de eneste lydene.

8) Han kommer for tidlig
Hun bryr seg ikke om størrelsen din så mye som du tror. Det hun bryr seg om er din evne til å holde det gående. Hvis du tror du nærmer deg orgasme, ta en pause med det du holder på med, og konsentrer deg om henne.

9) Vi gjør det alltid på samme måten
Kvinner ønsker variasjon. Ha sex på nye steder, og lær nye posisjoner. Kjøp en illustrert guide av

10) Han vil ikke gi meg oralsex
Hvis hun får inntrykk av at du synes oralsex er ekkelt, vil hun ikke slå seg løs å nyte seg selv. Hun kan også bli lite villig til å gi noe tilbake.

 

Mozon.no, 12.03.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer