De 20 beste tipsene

Trenger lommeboken din medisinsk nødhjelp? Her får du 20 tips som kan hjelpe...

Publisert
Sist oppdatert

1. Bank banken

Det er tusenlapper å spare på å se seg om etter en billigere bank. For eksempel kan det i verste tilfelle være over 2.500 kroner i forskjell på månedlig terminbeløp, dersom du har lånt to millioner kroner (før-skatt-beregning). Årlig vil dette bety at du betaler omtrent 22.000 kroner mer enn nødvendig (etter skatt) - hvis du har den dyreste banken.Test din bank mot de andre i DinSide Økonomis boliglånskalkulator.

Har du lite lån, men mye penger på bok? Da kan du også være lurt å ta en sjekk på DinSides innskuddsliste.

>>> Tilbake til innledningen

2. Spar på forsikring

Med jevne mellomrom tester DinSide Økonomi de største forsikringsselskapene. Vi ber om tilbud på en forsikringspakke, og sammenlikner deretter tilbudene.

Sist vi gjorde en slik pristest, kunne vi vise til at det er mulig å spare opp mot 4.000 kroner årlig - på å bytte fra det dyreste til det billigste forsikringsselskapet.

Komplisert

Husk bare at forsikring er et komplisert produkt. Og det som er billigst for en familie, trenger ikke nødvendigvis å være det billigste for en annen. Det viktigste med slike pristester er å illustrere at det finnes store prisforskjeller - og at det lønner seg å ta en runde med selskapene i ny og ne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer