De beste brettspillene

Dette er årets vinnerspill!

De beste brettspillene
Publisert
Sist oppdatert

- Brettspill er fantastisk som sosial underholdning, rett og slett. Ryktene sier dessuten at brettspill kan bli årets julegave, men en økning i salget på 5-7 prosent, ifølge Remo Rehder, daglig leder og gründer i Brettspillguiden.

Rehder er mannen som mener brettspill er mer populært enn dataspill.

- Brettspill er lik masse moro! Det som er flott med brettspill er hovedsaklig to ting: Det er noe å bryne huet på, og det er en sosial aktivitet, sier Rehder.

Årets brettspill er kåret av Brettspillguiden. I tre kategorier: Selskapsspill, familiespill og barnespill. Du kan lese om vinnerne og hvor mange poeng de høstet, lenger ned i artikkelen.

Brettspillguiden har et solid system for brettspilltesting, og har testet utallige eksemplarer i løpet av de siste årene. Nederst i artikkelen finner du kriteriene Brettspillguiden bruker når de vurderer spill. Les flere spillanmeldelser på Brettspillguidens hjemmeside

- Vi er et forbrukernettsted, uavhengig av bransje og inntekt. Vi er fire par som står bak, og vurderer spill fortløpende, slik at folk kan finne rett spill, sier Rehder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer