De beste for småbarn

- Og ikke minst for småbarnsforeldre: Her finner du hefter barna kan lese eller leke med selv og hefter som egner seg best til høytlesning.

Publisert
Sist oppdatert

Kjell Aukrusts julehefte, Gurin med reverumpa, utgis for første gang i år. Heftet er basert på Aukrusts høyt elskede figurgalleri, og tegneserieversjonen er ført i pennen av Svein Samuelsen. Etter vår oppfatning er dette heftet et must, ikke bare for småbarnsforeldre, men også for alle som en eller annen gang har ledd av Flåklypa. Persongalleriet alene er verdt pengene.

Olsenbanden jr bør også falle i smak, spesielt for de barna som har sett filmen. Tidvis også ganske morsom for oss voksne.

Nissens jul, med undertittelen barnas eget julehefte, er også en sikker vinner for de minste. Her får du tegneserier, små eventyr og ikke minst ulike oppgaver som barna kan fylle tiden med.

Blåfjell. To hefter er gitt, selvsagt basert på NRK-serien. Mye tekst gjør at de er mest egnet til høytlesning for eventuelle fans av serien.

NY: Tom & Jerry. Tre lange julehistorier med Tom & Jerry bør være midt i blinken for de aller minste. Harmløs moro med kjente figurer. Ekstra pluss i margen for at historiene er julerelatert.

Disney er som vanlig godt representert blant juleheftene, her får du blant annet valget mellom Walt Disneys julehefte, Donald & Cos julehefte, Donald Duck god gammel årgang, og Mikke Mus & Langbein. Den store fordelen med Disney er selvsagt at de passer for hele familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer