De beste helsebloggene

Helseinfo i spennende innpakning.

Man bør nok ta det meste av informasjonen man finner på blogger rundt omkring på nettet med en klype salt - men heldigvis finnes det også et knippe pålitelige blogger. Foto: colourbox.com
Man bør nok ta det meste av informasjonen man finner på blogger rundt omkring på nettet med en klype salt - men heldigvis finnes det også et knippe pålitelige blogger. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten du er en renspikka helsefrik eller du bare er sånn middels interessert i helse, er sannsynligheten stor for at nettet er en av dine hovedkilder til helseinformasjon. Men innpakningen til myndighetens helsenettsteder er gjerne lite fristende, og det er ikke godt å vite om du egentlig kan du stole på det du finner andre steder. Eller?

Det trenger ikke å stemme helt. Forbes.com har nemlig funnet fram til noen amerikanske helseblogger som både er pålitelige og god lesning.

Les mer: Dette er blogging

- Bloggere kan si hva som helst

Nettstedet Get Better Health består av et nettverk av bloggere som dekker en rekke ulike temaer. Bare helsefagfolk som har samtykket til et strengt etisk regelverk får lov til å blogge på nettstedet.

Grunnlegger og administrerende direktør Val Jones er generelt skeptisk til helseblogger.

- Bloggere kan jo si hva som helst, da de som leser bloggene ikke har kunnskap nok til å kunne vite hva som er sant og hva som ikke er det, sier hun til Forbes.com.

Men selv om mange blogger kommer med heller tvilsomme helsetips, finnes det også helseblogger som man kan stole på – man må bare vite om dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer