De beste helseforsikringene

Tryg er best i test med terningkast 6, mens Nemi er dårligst, med terningkast 3.

BESTE BEHANDLINGSFORSIKRING: Tryg vinner test av behandlingsforsikringer. Ifølge Finans Norge, bruker de fleste behandlingsforsikringen til behandling hos fysioterapeut/kiropraktor og legespesialist/diagnostikk. Disse står for nesten 90 prosent av alle behandlinger. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
BESTE BEHANDLINGSFORSIKRING: Tryg vinner test av behandlingsforsikringer. Ifølge Finans Norge, bruker de fleste behandlingsforsikringen til behandling hos fysioterapeut/kiropraktor og legespesialist/diagnostikk. Disse står for nesten 90 prosent av alle behandlinger. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forbrukerrådet har undersøkt behandlingsforsikringer for privatpersoner og trillet alt fra tre til seks på terningen.

Tryg utpekes til best og Nemi kommer dårligst ut. Det er i alt seks forsikringsselskaper som selger behandlingsforsikring til private, og alle er vurdert i denne testen.

Tryg er best

Det er If Skadeforsikring som er størst på behandlingsforsikring, både når det gjelder forsikring via arbeidsgiver og forsikring til privatpersoner. De har faktisk over dobbelt så mange private kunder med denne forsikringen som nestemann på lista, som er Gjensidige. På tredjeplass når det kommer til antall kunder, finner vi Storebrand. Alle disse får terningkast fem.

Men det er altså Tryg som er best i test på behandlingsforsikring for private, med terningkast seks.

I rapporten får de skryt for at forsikringen er attraktivt priset, og at de har svært gode vilkår.

Det nevnes blant annet at de er den eneste leverandøren som dekker tekniske hjelpemidler og hjemmehjelp etter operasjon og at de dekker inntil 3 måneders rehabilitering, sammenliknet med standard dekning som er 14 dager. Gabler framhever i rapporten at Tryg dekker kreftbehandling og immunterapi som er godkjent av EMA (European Medicine Agency) - som vil si at man kan få dekket behandling som ikke nødvendigvis er godkjent i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer