De beste innskuddsbankene

De beste rentene med de færreste betingelsene finner du blant de mindre bankene, som gjør seg lekre for nye kunder.

Publisert
Sist oppdatert

Felles for bankene som topper listen vår er at de er rene nett- og telefonbanker. En del tilbyr gode renter på konti uten uttaksbegrensninger, noe som gjør at de kan brukes som kombinerte lønns- og sparekonti.

Ettersom dette tross alt er en artikkel for dem som leter etter gode innskuddsrenter, har vi forutsatt at våre lesere har litt å putte i banken, og her rangert dem etter hvem som gir de beste rentene ved innskudd på 50.000 kroner. Passer ikke dette sparebeløpet for deg, bør du sjekke med vår fullstendige oversikt over alle landets innskuddsrenter ved forskjellige sparebeløp.

Vi har også spurt alle om deres tilbud til folk som ønsker fastrenteavtaler for innskuddene. Dette produktet er det bare to av disse bankene som tilbyr.

1. Verdibanken ASA

Denne rene nett- og telefonbanken har hovedkontor i Oslo og ingen øvrige filialer.Renten på innskudd fra kr 50.000 er 2,3 prosent fra første krone. Innskudd under 50.000 gir 1,25 prosent. Det gis ingen begrensninger i antall uttak.

2. Privatbanken

Dette er nok en ren nett- og telefonbank.Navnet på bankens sparetilbud er "Privatkonto". Den har ingen uttaksbegrensninger. , og kan derfor brukes som en kombinert lønns- og sparekonto. Kontoen kan disponeres ved hjelp av Nettbank Privat og telefonbank. Er saldo under kr. 50.000,-, gis 1,00 prosent rente. Fra det øyeblikk saldoen kryper over 50.000,- gis renten 2,25 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.