De beste internettauksjonene

Hvorfor kjøpe produkter til faste priser, når du kan kjøpe dem langt billigere på en internettauksjon? Flere steder på nettet kan du gi bud online, på alt fra flyreiser til golfkøller. DinSide gir deg oversikten over de beste auksjonsstedene.

Dra på en internettauskjon og kjøp en billig golfkølle. Foto: tg
Dra på en internettauskjon og kjøp en billig golfkølle. Foto: tg Vis mer
Publisert

Det kommer stadig nye løsninger som gjør netthandel enklere og morsommere. DinSide har tidligere skrevet om verktøy som hjelper deg å finne den laveste prisen på bøker.

Nå kan du også gjøre store kupp ved å delta på internettauksjoner. Det legges kontinuerlig ut produkter som selges til høystbydende i løpet av noen timer eller dager. Det amerikanske nettmagasinet E-smarts har kåret den beste internettauksjonen ut fra kriterier som pris, service, innhold, utvalg og tilgjengelighet.

Bare amerikanske

Uheldigvis er mange av internettauksjonene ikke åpne for europeere enda, og fraktavgifter kan bli såpass høye at det ikke alltid lønner seg å kjøpe via en amerikansk auksjon. Den amerikanske internettavisen E-smarts mener at Onsale.com er det beste auksjonstedet på nett. Her legges det ut over 1.200 nye produkter som kameraer og PCer hver dag. Foreløpig er tilbudet begrenset til Nord-Amerika, men det går nok ikke lenge før de tilbyr dette også internasjonalt.

Europeerne kommer

I tillegg til den svenske internettauksjonen, som ble kåret til månedens web-side av Resume i April iår, Auction City fant Dinside også en europeisk internettauksjon, slik at nordmenn kan få muligheten til å delta i moroa. Hos Quixell, kan du by på alt fra klokker til ny tv. Sluttprisene ligger godt under norske utsalgspriser, så her er det alle muligheter for å gjøre et kupp. Vi fant blant annet en Windows 98 oppgradering til 600 kroner, nypris i Norge nesten 1.000 kroner. Eller hva med følgende rå spillmaskin til 17.500 kroner:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer