De beste januar-kjøpene

Joda, det er mulig å gjøre et kupp på januarsalget. Men det forutsetter at du stiller forberedt. Her er noen av våre favoritter.

Salg, januarkupp, kupp-priser. Uansett hva det kalles er det lett å la seg friste. Foto: PRODUKTBILDER
Salg, januarkupp, kupp-priser. Uansett hva det kalles er det lett å la seg friste. Foto: PRODUKTBILDER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å la seg friste når du blar deg gjennom butikkenes tilbudsaviser, for tilbudene er tilsynelatende både mange og gode.

I utgangspunktet er et prisfall i januar ganske naturlig: Butikkene må nemlig rydde lagrene sine for å få plass til de nye 2014-modellene som snart banker på døra. Kan du leve med at det snart kommer en ny og oppdatert versjon, kan det altså være verdt å følge nøye med.

Det er likevel ikke alle tilbudene som er like gode, så skal du både spare penger og bli fornøyd med kjøpet, kommer du ikke utenom å gjøre hjemmeleksen din.

For å hjelpe deg på vei har vi i denne runden plukket ut noen av våre favoritter fra teståret 2013, mer om fellene ved januarsalget får du nederst.

Anbefalte kjøp!

Samsung UE55F8005. Da vi testet 46-tommeren av denne modellen i mai 2013 kostet den cirka 17.500 kroner, og vi endte opp med en sekser på terningen: Bildekvaliteten er god nok for de aller fleste, designet er på topp, og den er proppet med funksjoner og finesser.

I dag får du kjøpt 46-tommeren til 10.000 kroner, og kanskje enda mer fristende: 55-tommeren fås til 11.795 kroner. Det er det lite å klage på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer