De beste kontantkortene

Aldri har det vært færre kontantkort i Norge. Samtidig er prisforskjellene voldsomme. Sense Cash er i dag Norges billigste kontantkort for deg som ringer noe.

Publisert
Sist oppdatert


Med Sense Cash betaler du 1,99 kroner per minutt uansett når på døgnet du ringer og hvem du ringer til.

Billigere

Sense Cash har, som andre kontantkort, ingen månedsavgift. Du må, som hos andre operatører, betale en oppstartsavgift for hver samtale på 59 øre.

Sense er mye billigere enn NetCom, som reklamerer knallhardt med "samme pris uansett hvem og når du ringer". Med NetCom Kontant er prisen 2,99 kroner per minutt.

You tar 1,99 per minutt, men det er på kvelds- og nattestid. Om dagen tar You 3,99 kroner. Påfyllingskortene Giga og Mega fra Upfront er billige for SMS-friker, men har høye priser for samtaler til fasttelefon.

Nedover

Ingen av konkurrentene kan altså måle seg med Sense, som har ekspandert det siste året ved kjøp av Carrot og MySport.

Kontantkortprisene har sunket drastisk de siste årene. For et par år siden kostet det hele fem kroner minuttet å ringe med kontantkort.

Mye har skjedd på mobilmarkedet i samme periode. Operatører som Mobyson, KanKan, Metropol, Hafslund Tele samt nevnte Carrot og MySport er gått konkurs, blitt kjøpt opp eller har fusjonert med andre selskaper.

Jeg vil se prislista og hvordan kontantkort kan lønne seg

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer