De beste nettbankene kåret

Stor undersøkelse avslører hvilke nettbanker som er best.

De beste nettbankene kåret
Publisert
Sist oppdatert

Konsulentselskapet Capgemini har gått grundig gjennom de 15 største nettbankene i Norge, og utsett vinnere i syv kategorier.

Best ut kommer DnB Nors nettbank, som vinner i to av syv kategorier. Ifølge Capgemini er nettbanken til DnB Nor bedre enn konkurrentene på produkter og tjenester, dessuten er den best på brukervennlighet. Best på pris ble imidlertid den mindre kjente yA Bank.

Her er vinnerne i alle kategoriene:

Best på produkter og tjenester: DnB NorBeste brukervennlighet: DnB NorBest på pris: yA BankBeste service: GjensidigeBeste kundestrategi (mest personlige nettbank): Fokus BankBeste sikkerhet: Bank NorwegianBeste design: Storebrand

Skandiabankens nettbank er ikke blant vinnerne, men jevnt over ha scoret veldig bra.

Nå blir nettbanken slik DU vil ha den

Stor forbedring

Det er fire år siden Capgemini sist kåret de beste nettbankene. Og ifølge ekspertpanelet har norske nettbanker forbedret seg betydelig de siste årene.

– De er mer brukervennlige, har større muligheter for personalisering, og kundene opplever det som tryggere å bruke bank på nettet, sier Kjell André Engen, administrerende direktør i Capgemini Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer