De beste trådløse telefonene

TEST: Lei av skurring og dårlig batterikapasitet? Åtte trådløse telefoner er satt under lupen. Se hvilken modell som er det beste kjøpet.

Publisert
Sist oppdatert

Slappheten lenge leve. Det holder nemlig ikke med mobiltelefon, også hjemmetelefonen skal være trådløs. Svenske Expressen har testet åtte trådløse Dect-telefoner.

Her er deres vurdering.

Dyrest er best

Bang&Olufsens Beocom 6000 er totalvinneren på grunn av overlegen lydkvalitet. Det futuristiske designet får også pluss i margen.

Pris i Norge er cirka 4.000 for ISDN-utgaven, og 3.300 for den analoge modellen.

Er hovedfokuset på pris blir det imidlertid Panasonic som er det beste kjøpet. Prisen hos Elkjøp er cirka 1.300 kroner.

I følge Expressen er den billig, lett å bruke, og har flere morsomme finesser. Displayet kan f.eks. stilles inn for å lyse i ulike farger - avhengig av om det er jobben eller kjæresten som ringer. Lyden holder imidlertid ikke Bang&Olufsens høye kvalitetsnivå.

Send SMS uten mobil

Siemens er store på trådlåsfronten. Her får du bl.a. finesser som SMS (avhengig av om operatøren din støtter det), walkie-talkie med andre håndenheter og babyalarm.

Philips og Doro er også med i testen. Billigutgavene får trekk for sprakende lyd, mens toppmodellene har høy kvalitet, men litt for høy pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer