Slik kan du vinne på lotto, tipping og pant:

De beste vinnersjansene til millionpremier

Lotto er folkespillet i Norge, ifølge Norsk Tipping. Her er vinnersjansene størst.

MILLIONÆR PÅ TIPPING? Lotto er folkespillet i Norge, men det er Eurojackpot som har de største premiene, fulgt av Vikinglotto, deretter Lotto. Vinnersannsynligheten for førstepremien er imidlertid best i Lotto, av de nevnte spillene. Husk at du også kan vinne millionpremie på panteflaskene dine - og du kan vinne opptil 100.000 kroner på returkartongene. Foto: NTB scanpix
MILLIONÆR PÅ TIPPING? Lotto er folkespillet i Norge, men det er Eurojackpot som har de største premiene, fulgt av Vikinglotto, deretter Lotto. Vinnersannsynligheten for førstepremien er imidlertid best i Lotto, av de nevnte spillene. Husk at du også kan vinne millionpremie på panteflaskene dine - og du kan vinne opptil 100.000 kroner på returkartongene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Føler du at du ikke helt vant førstepremien da statsbudsjettet for 2021 ble lagt fram? Drømmer du om førstepremien i Lotto? Da er det noen spill du heller bør sette pengene dine på - eller panten. Vinnersjansene er nemlig temmelig ulik hos de ulike spillene.

Men husk: Sparer du pengene, er du garantert millionbeløp etterhvert, om du bare gjør ting riktig.

Færre spilte da coronapandemien kom

Du er ikke alene dersom du tipper på et av spillene til Norsk Tipping innimellom - og der er det ett spill som skiller seg ut i popularitet:

- Det er Lotto som er folkespillet i Norge – over 1,8 millioner nordmenn leverte Lotto for nesten 4,2 milliarder kroner i fjor, forteller Roar Jødahl, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, til Dinside.

Ifølge Jødahl var det færre som spilte pengespillene deres da coronapandemien satte inn i vinter:

- Totalt sett sank omsetningen under den strengeste koronaperioden, men omsetningen har tatt seg opp og er normal nå, sier han - og legger til at det nå er noen flere en før som spiller de digitale spillene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer