De billige varene

Kan du overse en liten skjønnhetsfeil, er det mye penger å spare.

En b-vare kan vaske tøyet like rent. Foto: Colourbox.com
En b-vare kan vaske tøyet like rent. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Varene kommer i hovedsak fra de store kjedene som Expert og Elkjøp, men noe kommer også direkte fra leverandørene. Noe importerer vi også direkte fordi altfor mange norske grossister, kjeder og importører heller ønsker å kaste fullgode varer enn å få de ut på markedet ved hjelp av kanaler som oss, sier dagligleder Christian Nergård i B-varer.

Butikken har spesialisert seg på å selge såkalte b-varer og pent brukte varer, ut til kunden, og tilbyr det meste innen hvitevarer. Utsalgene ligger i Drammen og Skien, men B-varer fungerer også som en nettbutikk.

- Alle varene våre blir sjekket og eventuelt overhalt på vårt verksted før de går ut til butikk. Slik forsikrer vi oss om at produktets tekniske kvalitet er upåvirket og optimal, sier Nergård.Butikken B-varer leverer foreløpig varer til Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark og Aust-Agder.

Akkurat nå selger B-varer for eksempel et kjøleskap fra Asko, nærmere bestemt kombiskapet RF2285 for 3.999 kroner. Det samme kjøleskapet selges hos Expert.no for 5.999 kroner.

Denne oppvaskmaskinen bestod 20-årstesten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer