De billigste CD-platene

Skal du kjøpe noen av platene på VG-lista? Vi har sammenlignet prisene i fire norske og to utenlandske nettbutikker, og funnet ut hvor du bør kjøpe dine plater!

Publisert

På tide å oppdatere platesamlingen? Vi har tatt utgangspunkt i de 10 mest solgte CD-platene på VG-lista, og funnet ut hvor mye disse platene vil koste deg i 6 forskjellige nettbutikker.

Platebutikk eller nettshopping?

Mange platebutikker opererer i dag med en veiledende (villedende) CD-pris på nesten 200 kroner. Det er dyrt!

De platene som ligger inne på VG-listas topp 10, pleier imidlertid å selges til langt lavere pris. Du bør derfor klare å få tak i dem til rundt 139 kroner.

Men også nettbutikkene selger "bestselgerne" til reduserte priser. Ved første øyekast ser det derfor ut som om nettbutikkene ligger under de vanlige platebutikkene i pris. I tillegg får du alle de praktiske fordelene ved netthandelen.

Problemet er imidlertid at du må betale fraktkostnader på CD-ene du bestiller via nettet. For at det skal lønne seg å handle på nettet, må du derfor bestille flere plater samtidig. I tillegg kan du risikere å slite med lang leveringstid.

Dette gjør at nettbutikkene ikke alltid er det billigste alternativet, og enda verre blir det hvis du skal bestille fra de virkelig gode utenlandske nettbutikkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer