De billigste skipakkene

Kvaliteten må være OK, men lav pris er viktigst. Med dette i mente har vi funnet frem til de billigste skipakkene akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

De billigste skipakkene

 1. Skipakkene under 2.000 kroner


La oss slå det fast med en gang selv om turistbrosjyrene sier noe annet:

Ikke alle nordmenn popper ut med ski på beina.

En rekke av oss går på bortoverski en sjelden gang. Et par appelsinturer i påsken, og en plikttur med svigers i februar.

De billigste skipakkene


Kjente merker

Til slikt bruk trenger vi ikke verdensmesterutstyr. Glem de smale superskiene i fleretusenkronersklassen. Styr unna skistavene som er lettere enn fjær. Dropp støvlene skilandslaget farer rundt med.

- Vanlige markagåere kan trygt kjøpe en skipakke til 1.000 - 1.500 kroner. Man trenger ikke å være totalt utstyrsfrik, sier Hege Blichfeldt Sheriff, aktivitetssjef i Skiforeningen.

Du trenger altså ikke proffutstyr for å gå på ski tre ganger i året. DinSide har snust seg frem til skipakker med...

 • ..et par turski
 • ..to bindinger
 • ..et par skistøvler

  Pakker med dette til under 1.500 kroner er billig. Svært billig. Likevel får du utstyr som koster mye mer om du kjøper det løst, kjente merkevarer og mye for pengene.

  - Gå for pakketilbudene. Da får du gode rabatter og utstyr som passer sammen, sier Blichfeldt Sheriff.

  Selvsagt selger sportsbutikker billige skipakker for å få deg til å bruke pengene hos dem, og ikke hos konkurrenten. Og det kan hende du får fjorårets modeller eller teknologi fra to år tilbake. Men det gjør ingenting. For det duger.

  Se skipakkene under 2.000 kroner

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer