De dyreste bensinstasjonene

Tallene fra 2007 avslører hvem som er verst - og best - i klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Statistikk kan brukes til så mangt. Og når man årlig har mer enn 40.000 drivstoffpriser å sammenlikne med hverandre, kan det bli til mye nyttig stoff.

Tallene kan blant annet brukes til:

...å finne de verste bensinfylkene

...å finne ut hvilken dag drivstoff er dyrest

...å finne ut hvilken kjede som er billigst og dyrest

Interessant er det kanskje også å finne de billigste og dyreste enkeltstasjonene i hele landet. For forskjellen mellom billig og dyr er ikke akkurat liten. Og om du ofte fyller på en av de dyreste stasjonene, kan det jo være lurt å vurdere å "flytte"...

Hva er ditt beste bensintips? Fortell oss nederst i saken

Dyrest på bensin

Som tabellen under viser, er der over to kroner i forskjell på snittprisen fra den billigste til den dyreste bensinstasjonen. Høyeste snittpris fant vi hos Esso på Osloveien i Hønefoss, der snittet av registrerte priser i 2007 var hele 12,19 kroner per liter. Esso er i denne oversikten representert med både to av de billigste og to av de dyreste bensinstasjonene. På vårt spørsmål om hvordan dette henger sammen, svarer informasjonssjef i Esso Norge AS, Eirik Hauge, at lokale forhold er det som først og fremst styrer prisdannelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer