De hissigste debattene

Telefonsalg, bensinpriser, varmepumper og avgifter. Her er noen av debattene som fikk blodet til å koke hos noen og enhver.

Publisert
Sist oppdatert

 • Stadig hippere med diesel- Bort med miljøsvina, diesel stinker! sa hissige forkjempere for bensindrevne kjøretøy. Andre lovet dyrt og hellig at de aldri skal tilbake til den gammeldagse bensinmotoren uten trekk-kraft og drivstoff-økonomi.
 • Varmepumpen: Et lønnsomt pengesluk?Noen meldte om høye vedlikeholdskostnader, andre om problemfri bruk. Noen hadde tips til billige modeller, andre lesere synes det var alt for dyrt. Og så var det dem som synes det ble for dyrt å bruke den om sommeren.
 • Ikke kjøp disse platene!Kjøper du en kopi-beskyttet CD-plate er det ikke sikkert den virker i bilen, på PCen eller i din bærbare spiller. Vi ga deg en oversikt over de ”beskyttede” platene. Temaet var tydeligvis omtåelig, her gikk diskusjonen så sterkt at flere av innleggene måtte fjernes.
 • Er det pyramide eller ikke? T5PC-gikk overende med et brak i høst. I stedet for å godte oss over alle som tapte penger, ga vi ut en oversikt over våre tidligere artikler om direktesalg og pyramideselskaper. Ikke uventet fortsatte diskusjonen...

 • Tusenvis klager på telefonsalgVi rørte visst ved en streng i denne saken om uvelkomne telefonsalg på kveldstid. Fra en innsender: "Som gammel fotballdommer har jeg fløyta liggende ved siden av telefonen. når telefonselgerne ringer er det bare å blåse hardt inn i røret. De ringer garantert ikke igjen!"

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer