De jakter på supermenn

Sjekk de overdådige stillingsbeskrivelsene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi søker en person som er glad i livet, inviterer til fest, smiler, ringer sin mor så ofte som mulig, tør å rope, elsker endringer, aldri aksepterer status quo, byr på seg selv og liker å klatre. Er dette deg? Søk da vel!

Nei, det er ikke det lokale russestyret som søker festsjef. Det er en stillingsutlysning for Deli De Luca i Bogstadveien. De søker en person som kan fylle en stilling som heltidsansatt skiftleder.

De overdådige stillingsannonsene som nå dukker opp over alt, har en ting til felles: De søker en overkvalifisert supermann. "Vi elsker å glede. Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser, smil og glede. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser." Fra Deli De Lucas stillingsbeskrivelse.

Les også: 20.500 ledige hos Nav

De gjør en dårlig jobb

Kravene i stillingsannonser kan skremme bort de mest kvalifiserte søkerne. Man skulle tro arbeidsgiverne er på jakt etter Supermann, mener bemanningsbyrået Adecco.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer