De kuleste syklene

Rar, kul, stygg, morsom - du får selv velge. Men her er i alle fall syklene som vil få forbipasserende til å kikke en ekstra gang.

Publisert
Sist oppdatert

I siste uke kunne du lese DinSide Økonomis sykkelguide: På to hjul i vårsolen - blant annet med informasjon om hvordan du velger riktig sykkel, hvordan du klargjør sykkelen for våren og hvor mye penger du bør bruke for å få en grei sykkel.

Denne uken følger vi opp med den mer designmessige siden av saken: Nemlig alle de spesielle og kule syklene du kan få kjøpt.

TRYKK HER FOR Å GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN MED DE KULE SYKLENE.

For å finne det største utvalget av sykler som vi ville snudd oss etter på gaten, måtte vi ta turen over Skagerrak. Prisene på syklene vi fant ligger på mellom 1.999 og 7.395 danske kroner - med en snittpris på rundt 4.000 DKK. For å regne om til norske kroner, må du legge til om lag ti prosent.

Kulhetsfaktor

De fleste sykkelhandlere har et par ulike kule sykler i sitt sortiment, men det er langt mellom dem som velger å spesialisere seg utelukkende på design og kulhetsfaktor.

I denne kategorien finner du Davinci Cykler i København. For her finner du et imponerende utvalg av cruisers, lowriders og andre typer som kanskje slett ikke har fått noe navn ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer