De merkeligste annonsene på Finn.no

Fire år gamle "partysko" gis bort.

Illustrasjon: Per Ervland
Illustrasjon: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er faktisk ganske utrolig hva man kan finne på markedsplassen Finn.no. Man kan stille seg spørsmålet om hvor de enkelte har fått disse tingene fra. Et annet spørsmål er hvem som vil kjøpe noe av dette? Denne gangen har vi kikket på hva som skal gis bort på Finn akkurat nå. Ikke overraskende fant vi ganske mye morsomt, og noen av annonsene er lest av titusener av nordmenn.

Vil bli kvitt skoene

- Jeg og noen andre kamerater prøver å bli kvitt skoene en gang for alle, men det var egentlig ment som en spøk rettet mot en kamerat, sier Kjetil Sagafos.

Den heldige kameraten som er eieren av skoene, er Ole Istad Scheie, som er på ferie i USA frem til neste uke.

- Vi bor noen kamerater sammen, som var så lei disse stygge skoene som han hadde hatt i så mange år. Vi hadde skaffet oss en ny skohylle til gangen, og bestemte oss for å rydde opp i alle skoene vi hadde. Derfor ba vi Ole spesielt om å kaste disse skoene som så forferdelige ut. Etter noen dager fant vi skoene bortgjemt i boden. Da forsto vi at vi måtte gjøre noe, ler Sagafos.

Det var nå på fredag at skoene igjen ble et tema da guttegjengen var samlet, og Sagafos bestemte seg for å legge ut skoene på Finn.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.