De mest unyttige produktene

KONKURRANSE: Virkeligheten er av og til mer utrolig enn fantasien – noe mangfoldet av unyttige produkter tydelig viser.

Den sagnomsuste bukseblokkeren.
Den sagnomsuste bukseblokkeren. Vis mer
Publisert

De deler seg naturlig inn i flere kategorier:

1: Elektrisk unytte

Alt skal i dag være elektrisk. Snart finnes det knapt den ting vi kan gjøre manuelt. Vi kan blant annet lette hverdagen med:

Den elektriske brødskjæremaskinen: Det er jo selvsagt; å skjære brød for hånd er alt for slitsomt. Her trengs maskiner! For de sultne.Den elektriske nesehårsklipperen: Å, denne hårveksten. For å unngå lianeliknende tilstander, må vi bare ha noe som går på strøm. Pass på at den ikke løper løpsk.Den elektriske salt- og pepperbøssa: For å ha til salt i maten er det ikke godt nok med gode, gamle salt- og pepperbøsser. Trykk på en knapp og vips! Høy overdosefare.

2: Helse-unytte

Drømmen om en perfekt kropp manifesterer seg på komiske måter. Vi skal bli slanke ved hjelp av alskens utrolige remedier.

Bukseblokkeren: Når det ikke lar seg gjøre å krympe kroppen, må vi utvide klærne. Et apparat som sømmer seg. Madrassdeodoranten: Dårlig kroppslukt? Hjelper det ikke med godlukt under armene? Forsøk en deodorant til madrassen. Tisseflasken: Tisseflasken kan være god å ha. Vi sakser fra en postordre-annonse: Når nattens behov melder seg, er det bare å lette litt på dyna og hente frem tisseflasken. Med litt trening trenger du ikke engang å åpne øynene. Mannfolk spør oss ofte om åpningen er stor nok - slapp av, den er mer enn stor nok - hele 5,5 cm i diameter.Underlivstreneren: En annen annonse: Slappe muskler i underlivet er en folkesykdom. Underlivstreneren hjelper spesielt mot urinlekkasje. Prøv - du vil bli begeistret. Skimaskinen:Skigåing er i grunnen noe herk. Mekaniske hjelpemidler må til. Noen som husker 'Lenge leve livet' med Dollie de Luxe i Grand Prix?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer