De sexy julegavene

GOD JUL: Beate Uhse og Kondomeriet har tilsammen 11 erotiske butikker spredt rundt i kongeriket. Se julegavene som neppe havner under familiejuletreet, men som likevel finner sin vei inn i de tusen hjem.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har tidligere gitt deg gode tips over hva gutta og jentene ønsker seg til jul. Et viktig tema var imidlertid utelatt.

Frekt fra Beate Uhse: G-streng i skinn med innebygget vibrerende egg - og selvsagt - trådlås fjernkontroll. 750.-
Frekt fra Beate Uhse: G-streng i skinn med innebygget vibrerende egg - og selvsagt - trådlås fjernkontroll. 750.- Vis mer


For hvilke gaver er det egentlig kjærestepar gir til hverandre, men som ikke havner under familiejuletreet?

Svaret er selvsagt erotiske artikler - av alle typer og i alle mulige former og fasonger.

Trykk her for å se bilder av butikkenes storselgere - og hva produktene koster.

Og hva kjøper vi?

- For gutter som kommer alene er det sexy undertøy som er den store klassikeren, sier Marie Halvorsen, butikksjef ved Beate Uhse i Grensen i Oslo. Jentene er mer rett på sak. De vet hva de vil ha, enten det nå er undertøy eller sexleketøy.

- I tillegg til frekt undertøy i alle størrelser og prisklasser, selger vi stadig mer massasjeolje. Undertøy, kombinert med massasjeolje og gjerne noen erotiske noveller, er sikre vinnere.

Anne Marie fra Kondomeriet, med "Mercedes-utgaven"
Anne Marie fra Kondomeriet, med "Mercedes-utgaven" Vis mer


- Vi har selvsagt også mer avanserte produkter. Spesielt de vibrerende badesvampene og de vibrerende eggene med trådløs fjernkontroll har vært en stor suksess. "Copy Dick" er også en populær gaveidè. Med den kan du få en avstøpning av minstemann i silikon, avslutter Halvorsen.

- De syngende julenisse-underbuksene og brettspillet "Lyst" går det mye av nå til jul, sier Anne Marie fra Kondomeriet på Karl Johan i Oslo. Men også vi har et stort utvalg av massasjeolje og sex-hjelpemidler som selger bra.

G-ormen, en myk silikonvibrator med flere innstillinger er populær. I tillegg har vi jo den berømte elskovshusken, avslutter Anne Marie.

Hva synes vi?

Vi gir Beate Uhse toppkarakteren 6
Kondomeriet følger hakk i hæl med en sterk femmer.
Vi gir Beate Uhse toppkarakteren 6
Kondomeriet følger hakk i hæl med en sterk femmer. Vis mer


Er det moroartikler du er ute etter, er Kondomeriet uten tvil stedet å gjøre juleshoppingen. Heller du mer i retning av sexy undertøy - hovedsakelig for kvinner, men også noe for menn - bør du heller gå til Beate Uhse.

Også når det gjelder sexleketøy syntes vi at utvalget hos Beate Uhse lå hakket over utvalget hos Kondomeriet.

Når det er sagt; sjansen er stor for at du vil finne noe du liker uansett hvilken butikk du velger.

Ikke flaut

Synes du det er flaut å handle varene i butikken? Det behøver du ikke å grue deg til. I begge butikkene ble vi møtt av en profesjonell, men avslappet betjening. Kundestrømmen i begge butikkene var forøvrig stor - og majoriteten av disse var kvinner i alle aldre.

Om du likevel skulle bli stressa når du nærmer deg dørstokken, er det ingen grunn til å fortvile. Begge de overnevnte butikkene - i tillegg til utallige konkurrenter - har nettsider slik at du kan bestille varene hjemmefra.

Trykk her for å se bilder av butikkenes storselgere - og hva produktene koster.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer