De slankes hemmelighet...

Istedenfor å misunne slanke personer rundt deg bør du tenke og gjøre som dem.

Angelina Jolie må også jobbe for å holde seg slank... Foto: sharkooseh.net
Angelina Jolie må også jobbe for å holde seg slank... Foto: sharkooseh.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har du gått ned shoppinggaten og sett på en annen person og tenkt: Den kroppen skulle jeg hatt! For ikke å snakke om personer du ser på TV. Vi kvinner kunne simpelthen dødd for å få kroppen til Angelina Jolie eller Sharon Stone.

Men du trenger heldigvis ikke å gå så drastisk til, for dette kan du faktisk gjøre noe med! Følger du vanene til slanke personer kan kiloene både rase av og du kan få en kropp som likner mer på deres, ifølge ABC News.

Les også: Kurser seg slank

Her er hemmeligheten:

Mye fiber

Spis samme mat som slanke. Slanke kvinner spiser mat som inneholder mye vann, som frukt, grønnsaker, og vannbaserte supper og stuinger, ofte kokt med helkorn. Dette vil gjøre deg mett på få kalorier. Flere av disse matsortene inneholder dessuten mye fiber, som har en mettende effekt.

Begynn måltidet med en suppe eller en salat, som mange slanke gjør. Da vil du spise mindre av den kaloririke maten som resten av måltidet består av.

Hopp ikke over måltider. Når du er skrubbsulten er det mye lettere å overspise. Slanke personer holder ofte vekten nede ved å spise regelmessig og holde sulten under kontroll. Så når du ser en slank person spise lunsj, så bidrar det faktisk til å holde vekten nede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer