De slankes hemmelighet...

Istedenfor å misunne slanke personer rundt deg bør du tenke og gjøre som dem.

Angelina Jolie må også jobbe for å holde seg slank... Foto: sharkooseh.net
Angelina Jolie må også jobbe for å holde seg slank... Foto: sharkooseh.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange ganger har du gått ned shoppinggaten og sett på en annen person og tenkt: Den kroppen skulle jeg hatt! For ikke å snakke om personer du ser på TV. Vi kvinner kunne simpelthen dødd for å få kroppen til Angelina Jolie eller Sharon Stone.

Men du trenger heldigvis ikke å gå så drastisk til, for dette kan du faktisk gjøre noe med! Følger du vanene til slanke personer kan kiloene både rase av og du kan få en kropp som likner mer på deres, ifølge ABC News.

Les også: Kurser seg slank

Her er hemmeligheten:

Mye fiber

Spis samme mat som slanke. Slanke kvinner spiser mat som inneholder mye vann, som frukt, grønnsaker, og vannbaserte supper og stuinger, ofte kokt med helkorn. Dette vil gjøre deg mett på få kalorier. Flere av disse matsortene inneholder dessuten mye fiber, som har en mettende effekt.

Begynn måltidet med en suppe eller en salat, som mange slanke gjør. Da vil du spise mindre av den kaloririke maten som resten av måltidet består av.

Hopp ikke over måltider. Når du er skrubbsulten er det mye lettere å overspise. Slanke personer holder ofte vekten nede ved å spise regelmessig og holde sulten under kontroll. Så når du ser en slank person spise lunsj, så bidrar det faktisk til å holde vekten nede.

Slanke mennesker beveger seg mer og spiser mindre. Foto: Foto: Askmen.com
Slanke mennesker beveger seg mer og spiser mindre. Foto: Foto: Askmen.com Vis mer


Spis frokost

Dropp ikke frokosten. Du har hørt det før, men vi forteller deg atter en gang: Frokost er dagens viktigste måltid. Dine slanke venner spiser mest sannsynlig frokost. En studie nylig publisert i tidsskriftet Journal of the American Dietetic Association viser at mennesker som spiser frokost har mindre risiko for å bli overvektige enn de som hopper over måltidet.

Små porsjoner. Slanke personer pleier ofte å påse at tallerkenen hovedsakelig består av frukt, grønnsaker og magre proteiner. De forsøker også å begrense mengden mat de spiser enten ved å holde seg til en servering eller bruke mindre tallerkener enn vanlig.

Beveg deg

Sitter ikke stille. Slanke som kaller seg sofagriser pleier å bevege seg mer enn overvektige som bruker samme synonym om seg selv. Så rør litt på deg når du kan. Hver eneste kalori du brenner teller!

Les også: Denne maten gjør deg slank

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer