De ti beste kalkulatorene

Det finnes snart ikke den ting du ikke kan bruke en DinSide kalkulator til. Her er årets mest brukte kalkulatorer.

Publisert
Sist oppdatert

 • Hva er boligen verdt?Denne smarte lille saken kan hjelpe deg med viktig research enten du skal kjøpe eller selge bolig.
 • MobilkalkulatorenHvilket mobilabonnement lønner seg for deg? Eller burde du rett og slett kanskje gå over til kontantkort? DinSides mobilkalkulator gjør utregningen for deg.
 • JobbintervjukalkulatorDet er ikke alltid så lett å gi de riktige svarene på et jobbintervju. DinSides jobbintervjukalkulator hjelper deg et godt stykke på vei - og hvordan du kan snu selv de mest håpløse sidene ved deg selv til noe positivt.
 • Hvor mye kan du låne kalkulatorHvor stort lån har du egentlig råd til å betjene? Det er ikke så lett å få oversikt, men det får du, enkelt og greit med denne kalkulatoren.
 • BoliglånskalkulatorVi nordmenn er stort sett ganske lojale mot bankene våre. Men noen ganger kan det lønne seg å være utro. Med vår boliglånskalkulator kan du sammenligne dine betingelser med tilbud fra andre banker - eller se hvilken bank som kan gi deg de beste betingelsene.
 • StrømkalkulatorSelv om årets strømpriser ikke har vært på langt nær så ekstreme som fjorårets er det likevel store forskjeller fra leverandør til leverandør. Denne kalkulatoren viser deg hvilken leverandør som lønner seg for deg.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer