De ti dårligste sparerådene

Media flyter over av spareråd i disse krisetider. Ikke alle er like gode.

Biligkaffe?  DinSides blindtest av billigkaffe ga ikke mersmak.
Biligkaffe? DinSides blindtest av billigkaffe ga ikke mersmak. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er krisetider og velmenende journalister leter i sine utvridde hjerner etter spareråd å gi videre til leserne. Noen av sparerådene er ikke veldig gode, de tar enten bort unødig mye livskvalitet i forhold til summen som blir spart, eller de viser seg ikke å gi noen besparelse overhodet.

Om du kan det, kan du godt reparere datamaskinen din selv. Men om du ikke kan det, er sjansen stor for at du ødelegger den i stedet og får en dobbelt regning når den likevel må gå til en profesjonell reparatør.

1. Klippe håret selv

Her er rådet vårt å begynne med noe lett, som øyenbrynene, og jobbe seg bakover. Dette er virkelig gøy, særlig i nakken, hvor operasjonen bør skje via to speil.

Nei, unn deg en hårklipp mens du ennå har hår. I Oslo er det frisørsalonger som henvender seg til innvandrere som klipper menn for en hundrelapp. Gli ubemerket inn i sporveismiljøet!

2. Parallellmerker

DinSide har foretatt flere blindtester av matvarekjedenes parallellmerker. Det er noen få kroner å spare, men stort sett på bekostning av et nærmest katastrofalt kvalitetsfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer