Deiligere til halv pris

Du kan få to behandlinger til prisen av én ved å velge riktig sted.

Du kan slippe unna med under halve prisen på massasjen ved å velge riktig klinikk. Foto: Colourbox
Du kan slippe unna med under halve prisen på massasjen ved å velge riktig klinikk. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

60 minutter med klassisk- eller aromamassasje koster 495 kroner hos den billigste aktøren, og hele 1.053 kroner hos den dyreste. Det er en prisforskjell på 558 kroner. Den dyreste klinikken i dette utvalget tar altså mer enn dobbel pris enn billigste aktør.

Sjekk prisen før du bestiller

Vi har sjekket prisene på massasje hos 15 klinikker som tilbyr hud- og kroppspleie, i Norges tre største byer. Du skal være oppmerksom på at dette er tilfeldig utvalgte klinikker. Det finnes mange forskjellige klinikker og sentre som tilbyr denne type behandlinger.

Kanskje kjenner du til institutter som er enda billigere enn de som kommer ut som prisvinnere i denne testen, eller kjenner du til noen som tar astronomiske priser for behandlingene sine?

Her får du råbillig helsebehandling

Dette er ingen fullstendig prissammenlikning av det totale tilbudet i Norge, men som du ser av denne testen, er det store prisforskjeller mellom de ulike klinikkene. Vårt hovedbudskap blir derfor: Sjekk priser flere steder før du bestiller, det kan være mange hundrelapper å spare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer