Del benk med Obama

Denne vil få naboen til å sperre opp øynene.

PLEASE TAKE A SEAT: Det blir nok ikke rare samtalen, men noen vil antakelig sperre opp øynene hvis du slår deg ned her. Foto: Designicon.no
PLEASE TAKE A SEAT: Det blir nok ikke rare samtalen, men noen vil antakelig sperre opp øynene hvis du slår deg ned her. Foto: Designicon.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Men er det ikke ...?

En benk med selveste president Barack Obama i egen størrelse kan bli din for 15.000 kroner på markedsplassen Finn.no. Skulpturen som måler 132 x 128 x 129 centimeter, er laget i glassfiber og tåler derfor å stå både inne og ute - i all slags vær.

Naturtro glassfiberfigurer er svært populære for eksempel i Hollywood, og nå er Stian Sandlie i Designicon.no spent på om det er noe marked for dette i Norge.

- Den koster jo litt, men den er håndlaget på Filippinene, og hver enkelt figur er laget skikkelig, forteller Sandlie, som for første gang tester ut Finn Torget for denne typen figurer.

Imponerer naboen

Sandlie mener figuren passer for privatpersoner som vil imponere naboen, men markedet er kanskje størst blant bedrifter som synes det er litt moro med Obamas kontinuerlige nærvær.

Er du ikke sterk tilhenger av Obama, kan Designicon levere andre figurer etter ønske. Per i dag har de blant annet en del nokså naturtro dyr i vareutvalget. Dersom du ønsker en permanent ku i hagen, kan butikken levere dette til deg.

Obama-feber

Salget av Obama-effekter har foreløpig ikke tatt helt av på norske Finn. På salgs- og auksjonsstedet eBay har det derimot vært Obama-feber en god stund. Er du skikkelig fan, kan du få et knippe ulike julegensere med Obama-motiv til cirka 400 kroner stykket. Selgeren har vært real nok til å kalle en spade for en spade og markedsfører genserne som "ugly christmas sweaters" i alle størrelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer