Del regningen - raskt og enkelt

Slik slipper du pengekrangel etter hytteturen.

BEVAR DEN GODE STEMNINGEN: Del regningen enkelt og rettferdig når turen er over. Foto: Colourbox.com
BEVAR DEN GODE STEMNINGEN: Del regningen enkelt og rettferdig når turen er over. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er høysesong for hytteturer og dermed også for vår spleiselagskalkulator. For når venner eller flere familier reiser sammen, deler man gjerne på utleggene underveis. Noen legger ut for maten, noen kjører bil og skal spleise på bensinen, og noen har kanskje lagt ut for hytteleie.

Når turen er over, skal det snakkes om penger, og da kan vi hjelpe deg med å holde tunga rett i munnen.

Vår spleiselagskalkulator gjør jobben for dere. Du trenger bare å fylle inn hvor mange som har vært med og hvem som har lagt ut for hva. Du kan også krysse ut eventuelle personer som ikke skal betale for alle postene.

Nederst i artikkelen finner du en video som viser hvordan du bruker kalkulatoren.

>>>SPLEISELAGSKALKULATOREN

Slik virker kalkulatoren

Vi tenker oss følgende eksempel: Vennegjengen har leid en hytte i Trysil en langhelg. Kristine har lagt ut for leie av hytte. Per har stått for innkjøp av mat, mens Fredrik har vært på polet. Janne og Katrine er gravide og drikker ikke alkoholholdig drikke, mens Bjørn bare ha Fernet, noe endel andre rynker på nesen av. Marianne var allerede på fjellet og møtte de andre på hytta, mens de fleste har kjørt bil opp. Bjørn og Katrine har betalt for bensin til hver sin bil. Vennegjengens gourmet, Fredrik, har sørget for et herremåltid fredag kveld, som han har handlet inn i tillegg til Pers storhandel. Og Janne og Bjørn kommer senere, og skal ikke spise fredagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer