Delfinsvømming

LEK: En delfin kan ikke ta feil: Du trenger bare en finne for å svømme fort. Med en monofinne skiller du deg definitivt ut, og er klar for ekstremsport eller barnslig lek. Se bildespesialen.

Publisert
Sist oppdatert

- Dette er virkelig moro samtidig som det er bra trening, sier Tone Line Jørgensen, som står bak nettbutikken Monofinner.no. Foreløpig har vi solgt mest av barnefinnene, men det går også en god del glassfiberfinner. Og da er det hovedsaklig menn som kjøper. Men det morsomme med monofinnene er at de er midt i blinken for alle som liker å bade, sier Jørgensen.

Men hvor gammel bør barn være før de får en monofinne?

- Det er viktig at de er flinke til å svømme. Dette er selvsagt individuelt, men de bør i hvert fall være fem – seks år gamle, sier Jørgensen. Husk at en monofinne gjør at du kommer svært raskt ned på dypt vann. Har du små barn bør du derfor holde øye med dem når de holder på.

Trykk her for å se bilder av finnene

Lek og moro

Disse modellene er laget i hardplast, og er mest egnet for deg som vil ha det gøy samtidig som du trener: Wave er laget for barn som veier opp til 60 kilo. Finnen veier under en kilo og flyter. Pris 425 kronerTempo er spesialdesignet for kvinner. Litt stivere som vil trimme mage og lår samt styrke ryggen, pris 575 kroner, mensRapid har 30 prosent større og fastere blad for større motstand og fart. Også fotlommen er større. Prisen er 895 kronerAlle disse modellene er one size med regulerbare stropper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer