Den ekleste maten i Norge

Hva er den ekleste maten du får kjøpt i norske dagligvarebutikker? Stem på din antifavoritt! Alle fotografier i saken: Per Ervland.

Publisert
Sist oppdatert

Hva er det ekleste du vet?

En middag bestående av fiskeboller til forrett, lungemos med ertestuing og sjampinjong på boks til hovedrett og en brødskive med Banos-pålegg til dessert?

21 dårlige kandidater

For noen er disse matvarene sikkert helt greie.

Men andre tåler ikke synet av dem, og slett ikke om de står på middagsbordet. Vi erkjenner selvsagt at det er et luksusfenomen å tillate seg å kalle mat for ekkel. Men like fullt er det altså en rekke ting mange av oss aldri ville finne på å bruke penger på.

DinSide Økonomi har foretatt en rundspørring for å få innblikk i hvilke norske matvarer folk flest liker minst. Og det var ingen vanskelig sak å få tips til mulige ekle matvarer. Ut fra disse tipsene har vi valgt ut totalt 21 kandidater, hvorav én vil bli tildelt den antiglamorøse tittelen Norges ekleste matvare.

Bemerk at vi ikke ønsker å "henge ut" spesifikke merkevarenavn. Denne kåringen går altså utelukkende på matvaretypen, og ikke på om merket er eksempelvis First Price, Eldorado, Gilde eller Prior.

Les også: Enorm prisforskjell i matbutikkene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer