Den mest irriterende ringelyden

STEM PÅ DIN HATKANDIDAT: Vanlige ringetoner er irriterende nok i seg selv, men lite slår slagerparadene som selges via SMS og på nettet. Vi har sett på de mest populære ringetonene akkurat nå. Hvilken hater du mest?

Publisert
Sist oppdatert

Det holder ikke lenger at mobilen gir fra seg en vanlig ringelyd når den ringer. Ola Nordamann vil ha melodier, og helst skal melodiene være nye. Vi lever jo tross alt i tiden, forventer effektivitet, og vil for all del vise at vi fortsatt klarer å følge med.

Kjenner du deg igjen?

God inntektskilde

Og moroa koster selvsagt penger. Utallige bakmenn tjener store pengesummer på at Ola Dunk utstyrer sin nye bestevenn - mobilen, med stadig nye ringelyder.

Vil du ha vanlige (monofone) ringetoner koster det deg normalt en tier, mens de flerstemte (polyfone) ringetonene lopper deg for rundt 20 kroner.

Irriterende?

Etter et par år i kontorlandskap har vi til nød lært oss å leve med de irriterende glade Nokia og Sony Ericsson-ringelydene. Men verre er det å høre ”The Final Countdown” med Europe, Ole Ivars ”Nei, så tjukk du har blitt”, eller ”Forelska i lærern” med The Kids.

Vi innrømmer det villig: Vi har sikkert blitt redusert til gretne gamle gubber.

Men hva synes du?

I stemobjektet til høyre i artikkelen kan du stemme på den ringelyden som irriterer deg mest. De opplistede ringelydene er blant de 50 mest populære ringelydene akkurat nå fra Dagbladet iLomma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer