Den optimale Ringenes Herre

DVD-NYTT: Den første DVD-utgaven av Ringenes Herre trilogien er allerede en gigangsuksess. Nå kommer snart spesialversjonen. Her ser du hva den inneholder.

Publisert
Sist oppdatert

For å melke den eventyrlige suksessen til film nummer en i Ringenes Herre trilogien, har opphavsmennene valgt å gi ut filmen i to versjoner. Den første versjonen kom i august, og har allerede blitt trykket til brystet av de fleste DVD-fans.

Den 11. november kommer imidlertid spesialversjonen – fordelt over fire disker. Skal du se alt som følger med kan du se fram til flere titalls timer foran TVen. I følge Per S. Jørgensen fra TechNewsNorge, er dette litt av hva du får.

Disk 1 & 2: Selve filmen

Spesialversjonen av filmen finner du på disk 1 og 2. Her får du hele 208 minutter i anamorphic widescreen (2.35:1). Lydsporet er Dolby Digital 5.1 EX og DTS 6.1 ES.

Her finner du også kommentarspor med regissør Peter Jackson, designteamet, produksjonsteamet, og med noen av skuespillerne. Blant de utvalgte her er Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee og Sean Bean.

Disk 3: Fra bok til visjon

Disk tre inneholder 2 og ½ time med ulike dokumentarer. Blant annet om J.R.R. Tolkien, fra bok til script, storyboards, hvordan de lagde kulissene til ”Middle earth” og kostymene, osv. osv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer