Den vil ikke opp

Publisert
Sist oppdatert

Den vil ikke opp
Kjære Elsa, når jeg koser med kjæresten min blir jeg opphisset. Men penisen min blir ikke skikkelig stiv, skriver en leser. Les rådene her.

Hallo Elsa!
Jeg så på siden deres fordi jeg har et problem jeg gjerne vil ha svar på. Det er ganske frustrerende, og jeg synes jeg trenger hjelp. Jeg vet ikke hva som er galt!

Jeg er bare 17 år, og føler at jeg har slitt nok med problemet - men er usikker på hvem jeg skal/kan ta kontakt med.

Når jeg koser med kjæresten min blir jeg opphisset. Men penisen min blir ikke skikkelig stiv. Jeg sliter med å få den inn i ho, og har ganske mange ganger avbrutt samleie pga at den ikke er stiv nok eventuelt har blitt helt slapp. Det er pinlig og ganske frustrerende. Hun har vært drømmejenten min i laaang tid, faktisk i over 2 år, og vi nå har vært i lag i over en måned og jeg lever i lykkerus pga det. Det er ikke hun det er galt med, det er meg.

Til og med når jeg ligger alene i sengen sliter jeg med å få den ordentlig stiv, og at den ska holde seg slik. Den blir ofte helt slapp igjen, selv om jeg er kåt. Jeg tørr liksom ikke prøve å ha samleie med ho engang, pga at jeg er redd for å dumme meg ut igjen.

Hva er problemet? Hva kan jeg gjøre?

Du hadde vært enormt hjelpsom hvis du kunne svare på dette. Du hadde faktisk reddet meg helt.. Reddet meg og jenta mi, og et usedvanlig flott forhold.

Håper på et svar tidligst mulig, fordi jenta mi reiser snart på ferie i en måned og jeg har gjerne lyst til å gi henne noe skikkelig som vi har ventet lenge på.

Forresten så har dere en fantastisk bra side, har lest en del gjennom denne siden og det har gitt meg en del råd om alt annet.
Vennlig hilsen Kalvin

Kjære Kalvin.
Jeg vil gi deg to råd:

- Tren bekkenbunnsmuskulaturen din! Du vil finne instruksjon for hvordan du skal gjøre det andre steder på .

- Gå til en lege og be om en utredning omkring problemet ditt. Sannsynligvis ville det være best om du kom til en sexologisk kompetent urolog. Slike finnes blant annet på Rikshospitalet i Oslo.

Lykke til, hilsen Elsa

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer