Den vil ikke opp

Publisert
Sist oppdatert

Den vil ikke oppKjære Elsa, når jeg koser med kjæresten min blir jeg opphisset. Men penisen min blir ikke skikkelig stiv, skriver en leser. Les rådene her.

Hallo Elsa!Jeg så på siden deres fordi jeg har et problem jeg gjerne vil ha svar på. Det er ganske frustrerende, og jeg synes jeg trenger hjelp. Jeg vet ikke hva som er galt!

Jeg er bare 17 år, og føler at jeg har slitt nok med problemet - men er usikker på hvem jeg skal/kan ta kontakt med.

Når jeg koser med kjæresten min blir jeg opphisset. Men penisen min blir ikke skikkelig stiv. Jeg sliter med å få den inn i ho, og har ganske mange ganger avbrutt samleie pga at den ikke er stiv nok eventuelt har blitt helt slapp. Det er pinlig og ganske frustrerende. Hun har vært drømmejenten min i laaang tid, faktisk i over 2 år, og vi nå har vært i lag i over en måned og jeg lever i lykkerus pga det. Det er ikke hun det er galt med, det er meg.

Til og med når jeg ligger alene i sengen sliter jeg med å få den ordentlig stiv, og at den ska holde seg slik. Den blir ofte helt slapp igjen, selv om jeg er kåt. Jeg tørr liksom ikke prøve å ha samleie med ho engang, pga at jeg er redd for å dumme meg ut igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer