Denne er billigst

Vi har sjekka prisene til Godt Levert, Adams matkasse og HelloFresh.

DYRE MATVARER: Synes du også at maten har blitt veldig dyr? Vi har tre veldig gode tips til deg som vil spare litt penger når du er på butikken. Video: Embla Hjort-Larsen / Elisabeth Dalseg. Vis mer
Publisert

Populariteten til selskaper som Adams matkasse, Godt Levert og HelloFresh har økt de siste åra, og lar husholdninger Norge rundt velge mellom en rekke måltider som de får levert ukentlig på døra.

Da sparer du turen til butikken, men hvordan er prisene?

Godt utvalg

DinSide har sjekket prisene på matkasse ved tre anledninger det siste året. Først i mars i fjor, deretter juli og så 1. februar i år i forbindelse med den varslede prisstigningen.

Samtlige av de tre matkassene vi har sjekka, har økt i pris, men prisoppgangen er lavere enn økningen var i dagligvarebutikkene 1. februar. Matbutikkene har riktignok gjort justeringer i ettertid.

Merk at leveringskostnad på 49 kroner kommer i tillegg.

Ellers er det verdt å vite at de tre selskapene har store og varierte ukesmenyer med godt over 25 måltider å velge mellom hver uke, og har du spesifikke preferanser, kan du blant annet sortere mellom lavkalori, vegetar eller måltider som går raskt å lage

HelloFresh

Den tyske utfordreren HelloFresh er relativt fersk på markedet, men utfordrer både Adams matkasse på pris og innhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer