Innboforsikring

Denne filmen bør du lagre i nettskyen

Finn fram mobilen og lag denne filmen nå, oppfordrer forsikringsselskapene.

SNURR FILM: Bruk litt tid om ettermiddagen, i helga eller kanskje neste ferie til å gå gjennom boligen din og filme. Les hvorfor i saken under. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
SNURR FILM: Bruk litt tid om ettermiddagen, i helga eller kanskje neste ferie til å gå gjennom boligen din og filme. Les hvorfor i saken under. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Hvor mye eier du? Hva har du i garasjen, kjøkkenskapene og kommodeskuffene? Skriv liste nå!

Dette kan virke som en umulig oppgave å ta på strak arm for de fleste, men du kan faktisk komme i en slik situasjon hvis du har hatt tyveri eller brann hjemme, mistet mange eiendeler og skal få dekket tapet gjennom innboforsikringen.

Da må du nemlig levere ei liste til forsikringsselskapet over det du har mistet.

Tenk bare hvor vanskelig det er å komme på alt du eier en vanlig dag, og tenk hvor mye verre det blir hvis du i tillegg er i en stressende, sårbar situasjon, for eksempel etter en boligbrann.

Finn fram mobilen, og snurr film

- Det er ingen tvil om at det er svært viktig, og ikke minst lurt, å kunne dokumentere innbo og løsøre på en god måte. Du bør derfor ta frem mobilen eller fotoapparatet, og filme alt du eier, sier kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige til Dinside.no.

- Truser, sokker, bukser, t-skjorter og finklær, alt dette må erstattes hvis det går tapt. Det samme gjelder på kjøkkenet. Tenk hvor mange gjenstander et kjøkken for en barnefamilie inneholder, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer