Denne kan du trygt spise

Og den er ikke hjemmelaget...

TRYGG MAT: McDonald's er kanskje ikke det sunneste alternativet, men det er helt trygt å spise. Foto: colourbox.com
TRYGG MAT: McDonald's er kanskje ikke det sunneste alternativet, men det er helt trygt å spise. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er tryggest? En hjemmelaget hamburger eller en burger fra McDonald's? En ny studie viser at det faktisk er McDonald's, ifølge USA Today.

De er kanskje like på smak og utseende, men de er langt i fra like trygghetsmessig. McDonald's-kjøttet har nemlig vært gjennom en overraskende lang reise før den finner veien til magen din.

- McDonald's er best

Når det kommer til trygg mat er nemlig fastfood-giganten regnet som en av de beste selskapene i USA.

- De er de beste av de beste, sier Caroline Smith DeWaal til avisen. Hun er sikkerhetsleder for mat på Center for Science i Washington, D.C.

Her kan du se hvordan burgerkjøttet blir behandlet:

1. Ingen får gå på gulvet uten å vaske hendene nøye.

2. Selve anlegget ligner en stor slette med kaldt betong og skinnende rustfritt stål. Det er takket være et rengjøringmannskap på 32 arbeidere som jobber fra klokken 02.00 til 06.00 om natten.

Les også: Best og verst på McDonald´s

3. Store oksekjøttbiter blir levert i stålarmerte bokser, som heter combo bins. Hver enkelt av dem er like stor som en badestamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.