Denne nettsiden er mye besøkt

Over dobbelt så mange er innom www.nav.no.

Dette er synet som møter deg når du klikker deg inn på nav.no (Faksimile: Nav.no)
Dette er synet som møter deg når du klikker deg inn på nav.no (Faksimile: Nav.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økningen i antall arbeidsledige i Norge gjør seg gjeldende også på topplisten over de meste besøkte nettstedene i Norge. Rett under Opplysningen 1881 ligger nå nettsidene til NAV.

Nå er det selvsagt ikke bare arbeidssøkende som er innom NAV sine nettsider, men sammenligner vi tallene med tilsvarende uke i fjor, er antall besøkende mer enn doblet. I uke 12 i 2008 var det 211.324 unike lesere innom nav.no, mens det var 447.922 lesere innom i samme uke i år.

Ledigheten øker

Ved utgangen av mars er det registrert 70.700 helt arbeidsledige hos NAV, en økning på 69 prosent sammenlignet med mars i fjor. Dette tilsvarer en arbeidsledighet på 2,8 prosent.- Den sterke økningen i arbeidsledigheten fortsatte i mars. Det er særlig blant unge menn og personer med bakgrunn fra bygg og anlegg og industri at arbeidsledigheten øker kraftig, sier arbeids- og velferdsdirektør Tor Saglie i en pressemelding fra NAV.

Sesongjusterte tall viser at arbeidsledigheten har økt med 4.200 personer i løpet av mars.

Kom deg tilbake i jobb - på nettet

Færre ledige stillinger

Tallene fra NAV viser at det også er færre nye ledige stillinger. I løpet av mars ble det registrert 25 prosent færre nye ledige stillinger enn i samme periode i fjor. Den eneste yrkesgruppen som hadde en økning i antall ledige stillinger var undervisning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer