Der skurkene diskuterer

Her diskuteres kortsvindel og narkotikabruk.

Oppkrav på Posten Her disktuteres det hvorvidt du behøver legitimasjon for å hente oppkravspakker på Posten.
Oppkrav på Posten Her disktuteres det hvorvidt du behøver legitimasjon for å hente oppkravspakker på Posten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når bør du begynne med stoff? Det er kanskje en uaktuell problemstilling for deg, men det diskuteres seriøst på FreakForum.nu, et norsk debattnettsted med 46.000 medlemmer.

Her ligger det også oppskrifter på identitetstyveri og hvordan man kan stjele ved å bruke den ulovlige identiteten. I lang tid lå det også oppskrifter på hvordan man lager syntetiske narkotika, som GHB, på nettstedet. Idag kan du lese hvordan du kan omgå betalingen for WiFi på Gardermoen, hvordan du kan stjele personopplysninger på Nettby, og avdekke om telefonen blir avlyttet av politiet.

Hvor liberal er du?

FreakForum er ikke det eneste stedet der det gis oppskrifter på hvordan man kan utføre kriminelle handlinger. Ved søk på Google kan man finne langt flere kilder. Det er svært sjelden myndighetene griper inn mot dem, rett og slett fordi de stort sett er lovlige.

Ytringsfriheten omfatter stort sett også retten til å fortelle hvordan man begår kriminelle handlinger.

Men om de økonomiske tapene for viktige aktører blir for store, kan det likevel bli grepet inn, slik vi blant annet så i Pirate Bay-saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer